خوش آمديد!
14:36 پنج شنبه 20 اسفند ماه ، 1388
سايت مهندس لاچيني | پروژه ها و آموزش الكترونيك و تابلوروان: تالار گفتمان

HLachini.com :: نمايش موضوعات - راه اندازی hh1621 با بسکام

راه اندازی hh1621 با بسکام

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

HLachini.com صفحه اول انجمن -> AVR

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

electro-55
کاربر فعال
کاربر فعال

وضعيت: آفلاين
6 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 7
امتياز: 3
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 10 بهمن ماه ، 1388 18:35:55    موضوع مطلب: راه اندازی hh1621 با بسکام پاسخ همراه با اعلان

با سلام کسی با آی سی hh1621 کار کرده ویا نحوه ارسال کدهاشو کسی میدونه .البته من روی یک بردی این آی سی همراه با lcd اونو دیدم که با میکرو کنترل میشد ولی شماره آی سی میکرو را پاک کردن .من دیتا شیت این آی سی را از اینترنت گرفتم.این آی سی راه انداز ال سی دی و نوشته بود ارتباط به صورت سریال میباشد و یک سری کدها برای فرمان و دیتا داشت من این کدها را ارسال میکنم اما روی ال سی دی چیزی نشون نمی ده .من فایل بسکام را ضمیمه کردم اساتید یک نگاهی به کد ها بندازند واگر امکان داره منو راهنمایی بکنند.با تشکر

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

electro-55
کاربر فعال
کاربر فعال

وضعيت: آفلاين
6 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 7
امتياز: 3
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 12 بهمن ماه ، 1388 11:30:46    موضوع مطلب: راه اندازی hh1621 با بسکام پاسخ همراه با اعلان

با سلام من دیروز یک کدی را به زبان c از اینترنت گرفتم و با کدویژن کمپایل کردم و میکرو را برنامه ریزی کردم سگمنت های ال سی دی فعال شد من از دوستانی که زبان c را بلدند تقاضا دارم در مورد این برنامه یک توضیحی بدهند
واینکه من چه طوری میتونم در بسکام پیادش کنم ...آیا با دستور shiftout میشه یا قاعده خاصی داره من با بسکام کدهایی نوشتم اما هیچی نشون نمیده

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

HLachini.com صفحه اول انجمن -> AVR

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت