m2000 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 3 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: esfahan
ارسال شده در: دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 20:55:38 موضوع مطلب: مشکل در راه اندازی یک موتور ac با av
من می خوام یه موتور پمپ آب ( رو با avr راه انداز کنم ، اگر بدون وصل مصرف کننده (پمپ آب) باشه avr بدون هیچ مشکلی ( منظورم ریست است) رله رو وصل میکنه اگر در همین هنگام که رله وصله شما دو شاخ رو به خروجی رله وصل کنید avrریست می شه(من فیتر سر راه برق ورودی avr گذاشتم ولی فرقی نکرد و یک خازن و مقاومت سری به کنتاکت های خروجی رله وصل کردم باز هم فرقی نکرد )
، به نظر شما چکار کنم که avr در هنگام وصل دو شاخه نشه ؟
راستی وقتی که بعد چند بار ریست شدن بالاخره پمپ رو وصل می کنه اگر دو شاخه رو بکشی، دو باره avr ریست می شه.
ممنونم
hunteramin کاربر فعال وضعيت: آفلاين 6 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 51 امتياز: 85 تشکر کرده: 5 تشکر شده 12 بار در 12 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 22:42:37 موضوع مطلب:
دوست گرامی شما برای درایور موتور آیا از آی سی درایور استفاده کرده اید و برای راه اندازی رله نیز از ترانزیستور چطور؟
در ضمن منبع تغذیه شما نیز باید جریان خروجی خوبی داشته باشد
و همچنین می توانید از خازن مناسب در ورودی و خروجی منبع تغذیه خود نیز استفاده کنید تا هنگام افت ولتاژ، خازن ها افت ولتاژ را جبران کنند
m2000 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 3 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 3 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: esfahan
ارسال شده در: سه شنبه، 4 اسفند ماه ، 1388 17:02:41 موضوع مطلب:
hunteramin مي نويسد:
دوست گرامی شما برای درایور موتور آیا از آی سی درایور استفاده کرده اید و برای راه اندازی رله نیز از ترانزیستور چطور؟
در ضمن منبع تغذیه شما نیز باید جریان خروجی خوبی داشته باشد
و همچنین می توانید از خازن مناسب در ورودی و خروجی منبع تغذیه خود نیز استفاده کنید تا هنگام افت ولتاژ، خازن ها افت ولتاژ را جبران کنند
سلام
با تشکر از شما دوست گرامی
دوست گرامی موتوری که من میخوام راه بندازم یک موتور 4 آمپر ac و از آی سی درایو استفاده نکردم (اگر میشه بگید این آی سی چیه؟) و برای راه اندازی رله هم از ترانزیستور 2n5551 استفاده کرده ام و برای منبع تغذیه من یک ترانس 12ولت 1 آمپر است که توسطیک پل دیود 1 آمپر و یک خازن 1000میکرو 25 ولت ویک آی سی رگولاتور 7805 اآمپر به 5 ولت تبدیل می شود
در ضمن من با اسکوپ دیدم موقع راهاندازی ولتاژ ورودی آی سی اصلا تغییر یا نوسان نمی کند
hunteramin کاربر فعال وضعيت: آفلاين 6 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 51 امتياز: 85 تشکر کرده: 5 تشکر شده 12 بار در 12 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 5 اسفند ماه ، 1388 18:09:35 موضوع مطلب:
سلام
اگر می خواهید از تمام قدرت موتور استفاده کنید باید از منبع تغذیه با جریان 4 آمپر استفاده کنید و می توانید از l293 که می تواند ولتاژی تا 36 ولت را با حداکثر 1.2 آمپر به موتور اعمال کند و یا از تراشه L298 که می تواند تا 46 ولت را با حداکثر جریان 4 آمپر به موتور اعمال نماید، استفاده نمایید. که البته این دو تراشه برای موتور َAC تست نشده اند و مخصوص موتور DC هستند.
در ضمن شما از دو خازن 470 میکرو فاراد 16 ولت ، یکی در ورودی 7805 و یکی در خروجی 7805 استفاده کنید تا پارازیت های نا خواسته را از بین ببرد و حتی الامکان موتور را از میکرو کنترلر دور نمایید .