سايت مهندس لاچيني | پروژه ها و آموزش الكترونيك و تابلوروان: تالار گفتمان

HLachini.com :: نمايش موضوعات - لطفا کمک کنید

لطفا کمک کنید

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

HLachini.com صفحه اول انجمن -> AVR

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

masoud123
کاربر فعال
کاربر فعال

وضعيت: آفلاين
14 دي ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 6
امتياز: 11
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 14 دي ماه ، 1389 15:21:00    موضوع مطلب: لطفا کمک کنید پاسخ همراه با اعلان

با سلام

من میخوام یک کلید شستی به پایه اینتراپت صفر میکرو ATMEGA 16وصل کنم وبه این کلید ولتاژ 5 ولت بدم زمانی که کلید فشار بدم عدد یک روی ال سی دی نمایش بده و زمانی که دستم از روی شستی بردارم روی ال سی دی عدد دو نمایش بده .در ضمن برنامه با اینتراپت و بسکام باشه لطفا برنامه برایم بنویسید ممنون

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
masoud123(جمعه، 17 دي ماه ، 1389 11:17:58),  

masoud123
کاربر فعال
کاربر فعال

14 دي ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 15 دي ماه ، 1389 11:33:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Idea

بازگشت به بالا

adelavr
کاربر فعال
کاربر فعال

2 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 269
امتياز: 531
تشکر کرده: 4
تشکر شده 45 بار در 44 پست

محل سكونت: تبریز

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 15 دي ماه ، 1389 18:38:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاری نداره باید INT0 رو پیکره بندی کنی و تو برنامه بنویسی که LCD دو رو نشون بده
توی روتین اینتراپت هم بنویس که LCD یک رو نشون بده
دستورات پیکره بندی اینتراپ :
:كد

Config Int0 = Rising
Enable Int0
On Int0 Label
Enable Interrupts

بعد از END هم برچسب Label رو بذار که تو اون روتین وقفه رو بنویس با Return هم به برنامه برگرد

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

masoud123
کاربر فعال
کاربر فعال

14 دي ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 17 دي ماه ، 1389 11:15:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با تشکر از شما دوست عزیز
من توی برنامه نویسی یکم ضعیف هستم ممکنه لطف کنید کد نویسی کامل اونو برام بنویسید اگر شستی فشار بدم عدد یک روی ال سی دی و اگر دستم از روی شستی بردارم عدد 2 نمایش بده در ضمن به شستی 5 ولت میدم شما از لبه بالا رونده استفاده کردید؟

بازگشت به بالا

adelavr
کاربر فعال
کاربر فعال

2 شهريور ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 19 دي ماه ، 1389 23:47:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز من علاقه ای به دادن برنامه کامل به کسی رو ندارم (مگر در مواردی خاص) فکر نکنم این کار درستی باشه اگر واقعا روی اون کار کنید چه مبتدی باشید و چه حرفه ای ان شاء الله که موفق میشید
برنامه ای که خودتان روی اون کار کردید رو بذارید اینجا تا مشکل برنامه تون مشخص بشه

بازگشت به بالا

masoud123
کاربر فعال
کاربر فعال

14 دي ماه ، 1389
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 20 دي ماه ، 1389 22:34:10    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شما مجبور به جواب دادن نیستید و من از شما چنین تقاضایی نکردم و به نظر من اینطور جواب دادن به دیگران در این سایت علمی درست نیست چون کسی شما مجبور نکرده به دیگران کمک کنید و با میل خودتون جواب دادید خواهشا در دنباله این تالار گفتمان به بنده کمک نکنید متشکرم

بازگشت به بالا

adelavr
کاربر فعال
کاربر فعال

2 شهريور ماه ، 1388

ارسالارسال شده در: جمعه، 24 دي ماه ، 1389 12:37:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام شرمنده دوست عزیز اما ای کاش دلیل ناراحت شدنتون رو هم میگفتید
من گفتم که دوست ندارم برنامه کامل رو بدم چون این کار درستی نیست چون من تجربه کردم که حتی ساعتها کار کردن روی یه برنامه خیلی شیرین تر از اینه که فقط از سورسهای آماده استفاده کنید در برنامه شما فقط با چند خط دیگه ، برنامه کامل میشه و من میخواستم که شما خودتون اینکار رو بکنید تا شیرینی اونو ببینید و اگر هم موفق نشدید گفتم که برنامه رو بذارید اینجا تا مشکل برنامه تون را باهم حل کنیم و همچنین گفتم مگر در مواردی خواص که دلیل اونهم اینه که بعضی برنامه ها به صورت اوپن سورس باشه خیلی میتونه مفید باشه و من هم در مورد اون برنامه ها دنبال سورس کاملشون میگردم
خود من یکی دو سال پیش بود که همین سوال رو از طریق تالار یه سایتی پرسیدم و تو جوابش هم ففط دستورات پیکره بندی اینتراپت رو دادن و اصلا برنامه رو به طور کامل ننوشتن و من پس از ساعتها کار روی اون موفق به نتیجه گرفتن از اون نشدم و وقتی دوباره پرسیدم گفتن که دستور Enable Interrupts رو یادم رفته که بگم...
دوست عزیز نیت من کمک کردن بود همون طوری که قبلا برای همین سوال یکی به من کمک کرده بود... برهر حال امیدوارم موفق باشید...

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

HLachini.com صفحه اول انجمن -> AVR

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت