ggg کاربر جدید وضعيت: آفلاين 9 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 2 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 9 مهر ماه ، 1389 19:31:15 موضوع مطلب: تابلو ال ای دی
سلام
من یک متنی رو با ال ای دی رو یک قاب نوشته ا م و می خواهم هر 6 تا رو با یک پایه ازمیکرو روشن و خاموش کنم .
تعداد ال ایدی ها حدود 200 تا می شه . از سایت مدار را با ولتاژ 12 ولت گرفتم . بهترین اتصال 6 الایدی سری باهم است که مدار ر و بستم . می خواهم بدونم که هر پایه میکرو می تونه جریان 6 الیدی رو تحمل کنه .ال ای دی هم 3 میلی هست و لیزری . فکر می کنم 20-30 میلی آمپر باشه . اگه نمی تونه راه حل چیست .
با تشکر
adelavr کاربر فعال وضعيت: آفلاين 2 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 269 امتياز: 531 تشکر کرده: 4 تشکر شده 45 بار در 44 پست
محل سكونت: تبریز
ارسال شده در: جمعه، 9 مهر ماه ، 1389 20:38:31 موضوع مطلب:
دوست عزیز سوال شما واضح نیست ! لطفا سوالتون رو کاملتر بپرسید !!
اما هر پایه میکرو حداکثر تا 40 میلی آمپر میده ( البته در جریان زیاد ولتاژ خروجی میکرو افت هم میکنه)
البته این در حالیه که جریان کل میکرو کمتر از 200 میلی آمپر باشه وگرنه میکرو می سوزه
zayanderud کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 آذر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 8 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 9 آذر ماه ، 1390 10:42:43 موضوع مطلب:
سلام.خسته نباشین.من برای بستن تابلو ال ای دی از ماشین حساب انلاین ال ای دی مهندس لاچینی استفاده کردم.ولی به یه مشکل بر خوردم اونم اینکه تو بازار ترانس ها امپراشون 1 ،2 و...هست ینی ترانسی با امپر 2/1نیست.(تو محاسبه ماشین حساب انلاین امپر کل مدار منو 2/1 در آورده) حالا برای اینکه به یه امپر رند برسم ینی همون چیزی که تو بازار هست چیکار باید بکنم؟